stad in dialoog

geef uw mening

Heraanleg Kleine Kauwenberg en Kauwenstraatje

District: Antwerpen
Projectfase: uitvoering van de werken
Projectstatus: afgelopen
Projecttype: openbaar domein

Waarover gaat het?

Het district Antwerpen investeert voortdurend in een aangename woon- en leefomgeving. De riolering van de Kleine Kauwenberg en het Kauwenstraatje is toe aan vernieuwing. Vervolgens wordt ook de bestrating vervangen. 

Timing

Op donderdag 18 augustus starten de nutswerken. Hiervoor wordt de straat gedeeltelijk afgesloten. In de week van 5 september start de aannemer met het opbreken van de straat. Vervolgens wordt de riolering geplaatst en de nieuwe bestrating aangelegd.

De straat zal op donderdag 16 februari 2017 opnieuw toegankelijk zijn voor alle verkeer.

 

Hinder voor de buurt

Tijdens de werken wordt de straat afgesloten voor doorgaand verkeer en zijn de garages in fases niet bereikbaar. Eigenaars of huurders van een garage hebben recht op een minderhinder-vergunning. Dat is een tijdelijke vergunning waarmee u vrij mag parkeren in de buurt. Op www.parkereninantwerpen.be > Vergunningen > Minderhindervergunning kan u een aanvraagformulier downloaden. Voor meer informatie kan u terecht bij GAPA op het nummer
03 727 16 60 of via mail naar info@gapa.antwerpen.be.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij het stedelijk wijkoverleg, via wijkoverleg.2000@stad.antwerpen.be of op het nummer 03 338 33 10.