stad in dialoog

geef uw mening

Informatie Speelterrein Leiebos

Leiebos
District: Merksem
Project(en): Speelterrein Leiebos
Paginatype: Projectinformatie

In 2018 zal het district Merksem het speelterrein aan het Leiebos opnieuw aanleggen. Daarom kregen de bewoners en de gebruikers van het terrein in mei en juni 2016 de kans om hun ideeën en suggesties te geven. Ondertussen hebben de ontwerpers op basis van deze input een concept opgemaakt. Met uw hulp maken we van dit concept een eerste ontwerp van het nieuwe terrein. 

Resultaten bevraging mei – juni 2016

In totaal hebben 215 personen, kinderen, jongeren en volwassenen de bevraging ingevuld. De resultaten vindt u hier

Zij willen op het toekomstig terrein graag een huisje, een kabelbaan, mogelijkheid om te schommelen, glijden, klimmen, springen, slingeren, chillen en natuurlijk spelen. De sportieve gebruikers wensen een open ruimte en voetbalmogelijkheden. Tegelijk moet het Leiebos groen blijven met banken en picknicktafels. 

Inspraak verschillende zones

Op basis van deze gegevens hebben de ontwerpers een concept opgemaakt. Het concept bestaat uit een nieuwe inkomzone, een zone voor de allerkleinsten, een centrale ontmoetingsplek, een avontuurlijke zone voor de grotere kinderen, een open gazon met wadi en nieuwe beplanting.

We luisteren graag naar uw mening over de verschillende zones via deze site. U bent ook welkom op het terrein van het Leiebos op woensdag 8 maart 2017 van 16-18.00u.