stad in dialoog

geef uw mening

Speel-en sportterrein Wijngaardberg

District: Merksem
Paginatype: Projectinformatie

In 2018 zal het district Merksem het speel- en sportterrein aan de Wijngaardberg opnieuw aanleggen. De ontwerpers hebben op basis van de input van de bewoners en de gebruikers van het terrein een concept opgemaakt. Met uw hulp maken we van dit concept een eerste ontwerp van het nieuwe terrein. 

Resultaten bevraging juli – september 2016

Van juli tot en met september 2016 kregen de bewoners en de gebruikers van het speel- en sportterrein de kans om hun ideeën en suggesties te geven. In totaal hebben 85 personen, kinderen, jongeren en volwassenen de bevraging ingevuld.

Op het huidige terrein zijn voetballen en schommelen het meest populair. De bezoekers ergeren zich aan zwerfvuil, vandalisme en rondhanggedrag.

Op het toekomstige terrein willen bezoekers graag schommelen, glijden en voetballen op degelijke ondergrond. Op het verlanglijstje staan ook banken, picknicktafels, een drinkfontein, verlichting en vuilbakken. 

Inspraak concept speel- en sportterrein

Op basis van deze gegevens hebben de ontwerpers een concept opgemaakt. We luisteren graag naar uw mening over de verschillende zones op het terrein van de Krokusstraat op dinsdag 18 april van 16.15 - 18.00u of via deze links: speelzone 0-10 jaar, trapveld, inkomzone en het groen

Reactie toevoegen

Login of registreer om te kunnen reageren