stad in dialoog

geef uw mening

Beheerplan Te Boelaarpark

Te Boelaarpark
District: Borgerhout
Projectstatus: lopend

Waarover gaat het?

Het Te Boelaarpark aan de grens met Deurne is de groene long van Borgerhout. Dit park wordt intens gebruikt om te wandelen, te zonnen, te sporten, maar ook voor evenementen allerhande. Daarnaast is het de locatie voor de parkscholen en de speeltuin.

Heel wat parkgebruikers en buurtbewoners tonen een grote betrokkenheid bij het park en volgen dan ook nauwkeurig de ingrepen die in het park gebeuren. Een goede communicatie tussen parkgebruikers en parkbeheerders is dan ook belangrijk. Het districtsbestuur en de groendienst nodigen daarom graag alle parkgebruikers uit om hun vragen, suggesties en opmerkingen voor het beheer van het park te geven. 

De verwerking van de opmerkingen en suggesties kaderen in de vijfjaarlijkse actualisering van het beheerplan voor het park. Zo een plan bevat een visie voor het park en de daarbij horende onderhoudsmaatregelen. Het huidige plan loopt dit jaar ten einde. Alvorens de beheerders met het nieuwe plan starten, willen ze luisteren naar de mening van de parkgebruikers.

U kan uw vragen, opmerkingen en suggesties voor het nieuwe beheerplan geven

  • op het wijkforum op donderdag 23 mei 2013 | van 19:30 uur tot 22 uur | Arthur Matthyslaan 86 | Lokaal van de groendienst
  • op het online forum tot en met zondag 2 juni 2013

De reacties op het forum worden behandeld op het wijkforum op 23 mei 2013, indien geplaatst voor 16 mei 2013. Reacties die later ingediend worden, worden behandeld in het verslag. 

Inschrijven voor het wijkforum kan via het online inschrijvingsformulier of via wijkoverleg.borgerhout@stad.antwerpen.be  of telefonisch (03 633 85 17).