stad in dialoog

geef uw mening

Michel Willemsplein

District: Wilrijk
Projectfase: ruimtelijke uitgangspunten
Projectstatus: afgelopen
Projecttype: openbaar domein

Waarover gaat het?

Het Wilrijkse districtsbestuur wil graag het Michel Willemsplein in een nieuw jasje steken.
Dit willen we graag samen doen met de bewoners en de gebruikers van het plein, zodat het nieuwe ontwerp een fijn plein voor iedereen biedt.

In een eerste fase verzamelen we de meningen over het huidige plein. Wat is er nu goed, wat net niet. Wat wil u het liefst anders zien, en wat mag absoluut niet veranderen? Dit doen we aan de hand van een aantal bevragingen en focusgroepgesprekken.

Met deze info in de hand kan een ontwerper aan de slag om een eerste voorstel te tekenen. Met dit voorstel komen we dan terug naar de buurt om te bekijken of iedereen zich er in kan vinden. Feedback uit deze gesprekken nemen we mee in de opmaak van een definitief plan.

Dit alles neemt natuurlijk best wat tijd in beslag. Daarbij komt dat er ook budgetten vrijgemaakt moeten worden om het -toch wel grote- plein aan te pakken. De effectieve heraanleg van het plein laat dus nog wel even op zich wachten.

 

Blijft u graag op de hoogte van de vorderingen in dit project? Schrijf u dan in op de e-nieuwsbrief. Zo gauw er iets nieuws valt te vertellen over het Michel Willemsplein, krijgt u een nieuwsbrief in uw mailbox.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar wijkoverleg.wilrijk@stad.antwerpen.be met de vermelding e-brief Michel Willemsplein.

Enquêtes

Jonger dan 26? Vul dan de bevraging in op www.antwerpen.be/oor.

Nieuws