stad in dialoog

geef uw mening

Park Groot Schijn

Toekomstbeeld van het centrale plein in het park
District: Deurne
Projectfase: uitvoering van de werken
Projectstatus: lopend
Projecttype: openbaar domein

Waarover gaat het?

Elke dag brengen tientallen verenigingen in Park Groot Schijn mensen samen om te sporten, te ontspannen of om de mooie natuur te ontdekken die verscholen ligt achter de stadsdrukte. Om de vele mogelijkheden van dit gebied volledig te benutten wordt het herinrichten tot een open sport- en recreatiepark met een eigen identiteit.

De stad Antwerpen en het district  werken samen met alle betrokken gebruikers aan de bouw van Park Groot Schijn in Deurne-Oost. Daar zal u binnenkort kunnen genieten van een heel verscheiden park met sport- en jeugdfaciliteiten, publieke ruimte, volkstuinen, een woonwagenterrein en dit allemaal in een hele natuurlijke en bosrijke omgeving.

Samen met de vele buurtbewoners, verenigingen en gebruikers is er de voorbije jaren hard gewerkt aan de opmaak van het masterplan voor Park Groot Schijn. Het resultaat is een plan voor een open en toegankelijk park waar iedereen achter staat.

Na het masterplan werkte het ontwerpteam Buur-Hosper-Bulk het masterplan verder uit tot concrete uitvoeringsplannen. Vandaag zijn de volkstuinen in het zuiden, het speelbos en de eerste sportkamer al helemaal klaar.  Kijk op www.parkgrootschijn.be voor een volledig overzicht van het project.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in op de digitale nieuwsbrief.  Op regelmatige tijdstippen ontvangt u van ons een laatste stand van zaken rond alle projecten binnen Park Groot Schijn. VIa deze weg wordt u ook uitgenodigd op de Algemene Vergaderinen rond het park.  Hier wordt steeds de laatste stand van zaken overlopen met alle geïnteresseerden.

Nieuws