stad in dialoog

geef uw mening

Heraanleg Rodestraat

afbeelding Rodestraat
District: Antwerpen
Projectfase: uitvoering van de werken
Projectstatus: afgelopen
Projecttype: openbaar domein

Waarover gaat het?

Het district Antwerpen investeert voortdurend in een aangename woon- en leefomgeving.
Het wegdek van de Rodestraat is toe aan vernieuwing. We nodigen u van harte uit om de plannen en de fasering van nabij te komen bekijken. U bent doorlopend welkom op:

donderdag 7 juli 2016
tussen 18.00 uur en 20.00 uur
in de vergaderzaal van het VVJ-gebouw
Rodestraat 44, 2000 Antwerpen

Timing

Op maandag 1 augustus start Eandis (distributie elektriciteit en gas) met nutswerken. Deze ingrepen zullen een eerder beperkte impact hebben. Dinsdag 16 augustus 2016 start de aannemer met het opbreken van de straat. Vervolgens wordt de nieuwe bestrating gelegd. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het einde van de werken gepland voor begin december 2016.

Hinder voor de buurt

Tijdens de werken wordt de straat afgesloten voor doorgaand verkeer en zijn de garages in fases niet bereikbaar. Eigenaars of huurders van een garage hebben recht op een minderhinder-vergunning. Dat is een tijdelijke vergunning waarmee u vrij mag parkeren in de buurt. Op www.parkereninantwerpen.be > Vergunningen > Minderhindervergunning kan u een aanvraagformulier downloaden. Voor meer informatie kan u terecht bij GAPA op het nummer 03 727 16 60 of via mail naar info@gapa.antwerpen.be.

Meer informatie

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij het stedelijk wijkoverleg, via wijkoverleg.2000@stad.antwerpen.be of op het nummer 03 338 33 10

Documenten