stad in dialoog

geef uw mening

Nieuws uit Deurne

Publicatiedatum: dinsdag 29 mei 2018

Steeds benieuwd naar de laatste nieuwtjes over Park Groot Schijn? Op www.parkgrootschijn.be kan u alle nieuws, werfinfo of andere leuke weetjes over het park terugvinden.

Kijk per project onder tijdlijn om een overzicht te krijgen van de afgelopen overlegmomenten en de verslagen hiervan te raadplegen.

Publicatiedatum: maandag 8 februari 2016


Voor de heraanleg van het woonwagenterrein in Park Groot Schijn werd aan de ontwerpers gevraagd om drie scenario's in beeld te brengen. Telkens werd er gevraagd om vanuit een ander standpunt te kijken hoe het woonwagenterrein zijn nieuwe vorm kan krijgen. Op 4 februari 2016 werden de drie scenario's voorgesteld aan de bewoners. De bewoners mochten in werkgroepen feedback geven op de verschillende scenario's. Tot 10 februari 2016 kunnen bewoners nog opmerkingen geven aan de dienst woonwagenterreinen over de drie scenario's.

Het rechtzetten van de klimtoren in het speelbos van Park Groot Schijn
Publicatiedatum: donderdag 29 oktober 2015

Op maandag 26 oktober zijn de eerste werken aan het Speelbos in Park Groot Schijn van start gegaan.  Eerst worden de avonturenslinger en de centrale klimtoren gebouwd.  Daarna volgt de aanleg van het cirkelpad doorheen het bos.  Tijdens de werken kan er niet gespeeld worden in het bos.

Simulatie van het nieuwe sportgebouw dat centraal gelegen is tussen de sportvelden
Publicatiedatum: dinsdag 23 juni 2015

In de sportkamer binnen het Park Groot Schijn krijgen twee voetbal- en twee korfbalclubs nieuwe sportvelden en elk een kantine binnen één gebouw. Het ontwerp is samen met de clubs en de gebruikers tot stand gekomen.

Publicatiedatum: maandag 12 januari 2015

Het definitief ontwerp voor het speelbos in Park Groot Schijn is klaar. De stad maakt er een uitdagende speelplek van tussen de bomen met respect voor het natuurlijke kader. Er komt een klimtoren, een avonturenslinger en een cirkelpad in een vormgeving die past bij het bos.

Publicatiedatum: maandag 15 december 2014

Op 13 november vond opnieuw een algemene vergadering plaats. Het verslag en de presentatie van die vergadering vindt u hier.

Publicatiedatum: dinsdag 7 oktober 2014

Op 24 april 2014 is er een overleg geweest met de bewoners van het woonwagenterrein over de renovatie en bodemsanering van het terrein in Deurne.

Bekijk hier de presentatie en lees hier het verslag van dit overleg.

Publicatiedatum: maandag 28 april 2014

Het conceptplan van het speelbos is klaar. Dit werd recent aan de jeugdverenigingen voorgesteld. We nodigen ook u graag uit om het plan te komen ontdekken op het inspraakmoment dat plaatsvindt op 18 mei in het speelbos. Voor alle geïnteresseerde kinderen uit Deurne en leden van de jeugdverenigingen is er een inspraakspel om zo met het plan kennis te maken. Ook ouders en grootouders kunnen er hun mening kwijt.

Zondag 18 mei van 10 uur tot 16 uur
in het speelbos (aan de Ruggeveldlaan, ten zuiden van de atlethiekpiste)

 

Publicatiedatum: vrijdag 28 maart 2014

Het verslag van het gesprek met de voetbalclubs op 13 maart 2014 kan u hier downloaden.

Publicatiedatum: vrijdag 28 maart 2014

Het verslag van het gesprek met de korfbalclubs op 18 februari 2014 kan u hier downloaden.

Pagina's

Subscribe to Nieuws uit het district Deurne